Betrouwbaarheid

Als ondernemer of strategisch inkoper maakt u dagelijks weloverwogen keuzes op basis van intuïtie, vertrouwen, kwaliteit en professionaliteit. Er wordt ten slotte van u verwacht dat u uw facilitaire diensten onderbrengt bij kwalitatief goede en betrouwbare leveranciers.

Eye Watch Security Group BV, als ook Eye Watch Security Events BV en Safety Point, staan garant voor professionaliteit, flexibiliteit en waarborgt een gedegen kwaliteit. Middels een volledig geïntegreerd kwaliteitswaarborg systeem, kunt u als opdrachtgever onze kwaliteit meten. Door onze KPI’s en SLA’s voortdurend te blijven meten en optimaliseren, kunnen wij ons kwaliteitsniveau hoog houden.

Mede door deze kwaliteitssystemen is Eye Watch Security Group BV ISO 9001-2008 en VCA* gecertificeerd. Daarnaast zijn wij in het bezit van het VPB-keurmerk Beveiliging en Evenementen Beveiliging. Dit kwaliteitssysteem verbetert de effectiviteit op de werkvloer en zorgt voor minder fouten aan het eind van het proces.

Aan de kwaliteitsborging binnen de organisatie wordt structureel aandacht besteed. Door de volgende 3 punten te actualiseren, analyseren en te beheren:

  1. Wens van de klant staat centraal;
  2. Klachten behandelen in wekelijks MT overleg;
  3. Controle op de uitgevoerde werken;

Uitgangspunt van de dienstverlening is het ontzorgen van de opdrachtgever, daar waar het gaat om de door ons te leveren facilitaire diensten. Aandacht voor service en het leveren van kwaliteit zijn centrale kernbegrippen binnen onze dienstverlening.

ISO 9001-2008 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement, geschikt voor alle organisaties. De certificatie van uw kwaliteitsmanagementsysteem maakt objectief aantoonbaar dat de organisatie aan alle eisen van de norm voldoet en dat het bedrijf in staat is om producten en diensten te leveren volgens de gemaakte afspraken.

Onze kernwaarden: professioneel, integer, betrouwbaar.
Veiligheidsdienstverlening uitbesteden? Kies voor onze keurmerkhouders!

We hebben het gemakkelijk gemaakt voor u als ondernemer en strategisch inkopers! Met onze keurmerken is het in één oogopslag duidelijk dat wij onze dienstverlening meer dan serieus nemen en de hoogste graad van integriteit nastreven.

VBE
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification
5 Sterren Specialist