Nieuws

Bij Eye Watch Security Group zitten we niet stil. Wij werken continu om onze diensten te verbeteren. Dit vind u terug in onze nieuwsberichten.

Eye Watch Security krijgt alsnog beveiligingsklus Gemeente Venlo

Venlo heeft de opdracht voor de beveiliging van het kazerneterrein en Nedinscogebouw onterecht gegund aan een beveiligingsbedrijf uit de regio Horst a/d Maas. Dat bedrijf beschikt niet over de meest actuele versie ( 3 herzien ) van het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Beveiligingsbedrijf Eye Watch Security Group BV uit Venray, dat tweede eindigde in de aanbesteding, spande het kort geding aan. De gemeente Venlo heeft de uitspraak van de rechter gerespecteerd, en heeft naar aanleiding van een nieuwe procedure alsnog het Beveiligingsbedrijf Eye Watch Security Group BV uit Venray de opdracht gegund.

Lees meer...

Eye Watch Security Events BV tekent langdurig contract met Round 1 Network

Eye Watch Security Events BV is de nieuwe sponsor en hoofdsupplier van de grootste (thai)boks en MMA bond van Nederland, "de WFCA" die onderdeel doet uitmaken van Round 1 Network. Indien noodzakelijk zullen de beveiligers van Eye Watch Security aanwezig zijn bij de diverse sportgala's en wedstrijden om de veiligheid van de sporters maar ook het publiek te handhaven. De WFCA heeft meerdere vechtsportgala’s per week. Hierdoor zal Eye Watch Security vaker en nadrukkelijk aanwezig zijn op dit soort evenementen.

Lees meer...

Werklozen en beveiligers in opleiding gaan toezicht houden op de Maaslijn.

NS, Veolia en Prorail, Safety Point BV en gemeenten hopen zo de veiligheid op en om het spoor te vergoten. De nieuwe toezichthouders houden op het traject een extra oogje in het zeil om het reizen veiliger te maken. Het gaat voorlopig om een proef.

Aanleiding is een onderzoek, waaruit bleek dat treinreizigers zich vaak niet veilig voelen op het traject tussen Nijmegen en en  Roermond.

Lees meer...

VBE
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification
5 Sterren Specialist