Sfeerbeheerders

Door de aanwezigheid van onze sfeerbeheerders voorkomt u overlast op uw evenement of in het publieke domein. De sfeerbeheerders van Safety Ppoint bieden een uitkomst, als het gaat om het signaleren van onregelmatigheden, het communiceren tussen publiek en organisatie. Onze sfeerbeheerders zijn uitstekend inzetbaar voor het onderhandelen en het positief benaderen van deze overlast bezorgende personen of groepen.

Publiek moet gemakkelijk op sfeerbeheerders af kunnen stappen en zij moeten op hun beurt het publiek correct te woord staan. De sfeerbeheerders zijn duidelijk herkenbaar aan hun kleding. Onze sfeerbeheerders zijn gekwalificeerde mensen met ervaring in het publieke domein. Zij beschikken over goede communicatieve vaardigheden en weten hoe ze met agressie moeten omgaan.

Dankzij hun brede achtergrond zijn de sfeerbeheerders van Safety Point breed inzetbaar bij; grote publieksevenementen, scholen, stadsfeesten, recreatiegebieden, winkelcentra of uitgaansgebieden.

Stewards

De stewards van Safety Point een zijn niet meer weg te denken bij grote risico voetbalwedstrijden. Het zijn veelal mensen die hun club een warm hart toedragen. Ze vervullen een belangrijke functie, want ze zijn medeverantwoordelijk voor het voorkomen van ongeregeldheden voor, tijdens en na voetbalwedstrijden.

De stewards van Safety Point treden op als gastheer of gastvrouw en zijn daarmee het visitekaartje van de club. Er wordt van hen verwacht dat ze tijdens het uitvoeren van hun werk adequaat op voorkomende situaties reageren, als individu en als team. Naast veiligheid zijn service en gastheerschap belangrijke termen voor stewards. Supporters moeten vanaf de eerste minuut tot het laatste fluitsignaal met een goed en positief gevoel rondlopen.

VBE
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification
5 Sterren Specialist