Toezichthouders

De aanwezigheid van onze toezichthouders voorkomt overlast op straat of in het publieke domein. De toezichthouders van Safety Point bieden een uitkomst, als het gaat om agressie, vandalisme, graffiti,  hangjongeren, zwerfvuil, hondenoverlast, parkeeroverlast; het zijn enkele voorbeelden die de sfeer in uw gemeente negatief beïnvloeden. Onze toezichthouders zijn uitstekend inzetbaar voor het onderhandelen en het positief benaderen van overlast bezorgende personen of groepen.

Onze toezichthouders zijn gekwalificeerde mensen met ervaring in het publieke domein. Zij beschikken over goede communicatieve vaardigheden en weten hoe ze met agressie moeten omgaan.

Dankzij hun brede achtergrond zijn de toezichthouders van Safety Point breed inzetbaar; in woongebieden, publieksevenementen, stadsparken, recreatiegebieden, winkelcentra of uitgaansgebieden. De taken van een toezichthouder bestaan uit het preventief aanwezig zijn op straat, naast toezichthouden in het publieke domein, levert Safety Point ook toezichthouders die actief zijn in het openbaar vervoer. De toezichthouders zorgen voor de veiligheid en zijn een goed aanspreekpunt voor reizigers. Daarnaast zijn de toezichthouders ook actief op stations, waar ze verantwoordelijk zijn voor de controle op bijvoorbeeld vervoersbewijzen, overlas, hangjeugd, junks en/of zwervers.

VBE
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification
5 Sterren Specialist